Український кризовий медіа-центр інформуватиме світ про події в державі

Український кризовий медіа-центр інформуватиме світ про події в державі

Укрінформ
Об'єктивну інформацію про події в Україні, виклики та загрози національній безпеці надаватиме світовій спільноті Український кризовий медіа-центр, що розпочинає сьогодні свою роботу.

Він виконуватиме функцію публічного майданчика для виступів представників української влади, експертів, представників міжнародних організацій та дипломатичного корпусу з оперативними заявами та аналізом ситуації в країні. У нинішній кризовий період центр працюватиме в цілодобовому режимі та надаватиме підтримку всім представникам засобів масової інформації, які висвітлюють події в Україні.

Кризовий медіа-центр створено зусиллями провідних вітчизняних експертів у царині міжнародних відносин, комунікацій та зв'язків з громадськістю, аби допомогти Україні отримати сильний голос у глобальному діалозі навколо останніх подій.

У середу, 5 березня, у центрі відбудуться перші прес-брифінги. Так, о 12:00 виступить секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Парубій, о 13:00 - дисидент, правозахисник, голова Асоціації єврейських організацій та громад України, голова Генеральної ради Євразійського єврейського конгресу Йосиф Зісельс. О 14:00 до Центру прибуде громадський діяч, композитор, лідер рок-гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук, о 15:00 - народний депутат України, голова Меджлісу кримськотатарського народу (1991-2013) Мустафа Джемілєв, а о 16:00 - співголова Комітету парламентського співробітництва Україна-ЄС, міністр закордонних справ України (2009-2010 рр.) Петро Порошенко.

Центр розташовано на третьому поверсі готелю «Україна» (вул. Інститутська, 4).

Діє телефонна «гаряча лінія» за номерами 050 1578159, 050 1578423, електронна адреса press@uacrisis.org.

У центру також є сайт uacrisis.org, він представлений і у соціальних мережах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-