Свідок підтвердив бездіяльність міліціонерів, які недогледіли Мельника - прокурор

Свідок підтвердив бездіяльність міліціонерів, які недогледіли Мельника - прокурор

Укрінформ
Свідчення слідчого МВС Олега Зайцева, який першим був допитаний у справі міліціонерів за обвинуваченням у допущенні втечі екс-ректора податкового університету Петра Мельника, підтверджує їх бездіяльність.

Про це розповів журналістам після судового засідання начальник відділу прокуратури Київської області Андрій Матвіяс, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Під час сьогоднішнього допиту Олег Зайцев підтвердив наше обвинувачення. Він заявив, що міліціонери Удовиченко та Бедрій жодного разу не попередили його як ініціатора електронного засобу контролю про те, що відбуваються якісь негаразди з браслетом, збої в системі захисту. Відповідно через недбальство двох міліціонерів Мельнику вдалося перетнути кордон України», - сказав прокурор.

Нагадаємо, підполковник Микола Бедрій і капітан Василь Вдовиченко обвинувачуються у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки. Правоохоронці проігнорували тривожні сигнали електронного браслета, який був застосований до екс-ректора Національного університету Державної податкової служби України Петра Мельника. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років. Самі обвинувачувані своєї провини не визнають.

Затриманий за хабарництво екс-ректор податкового університету Петро Мельник утік 9 серпня з-під домашнього арешту, знявши електронний браслет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-