Цитати: Рибак, Янукович, Розумовський, Кличко, Зайцева...

Цитати: Рибак, Янукович, Розумовський, Кличко, Зайцева...

Укрінформ
Рибак: «Парламент України сьогодні вже не той парламент «кнопкодавів», який був. І допомогли нам в цьому, в першу чергу, журналісти, які сьогодні слідкують як за кожним депутатом, так і за Головою Верховної Ради».

Рибак: «Парламент України сьогодні вже не той парламент «кнопкодавів», який був. І допомогли нам в цьому, в першу чергу, журналісти, які сьогодні слідкують як за кожним депутатом, так і за Головою Верховної Ради».

Таку думку висловив Голова ВР Володимир Рибак на зустрічі з активом Чернігівської області.

 

Янукович: "Я категорично засуджую дії тих, хто порушив права журналістів і підняв руку на свободу преси... Як Президент закликаю відповідні інститути влади надати належну правову оцінку випадку, що відбувся у Києві 18 травня під час громадсько-політичних акцій".

Про це заявив Президент України Віктор Янукович.

 

Розумовський: «За звітами, наприклад, Київзеленбуду у Києві давно повинні бути джунглі. У той же час, дуже часто на центральних вулицях міста міняють дорогі імпортні дерева».

Почесний президент Союзу виробників садивного матеріалу України Володимир Розумовський стверджує, що у зеленбудах існують корупційні схеми.

 

Кличко: «Ми готові скласти мандати, ми готові їх подарувати, тому що жоден мандат депутата Київради на сьогодні не є легітимним. Ми не будемо брати участі у роботі цього органу. Рада не має повноважень, і ми будемо робити все для того, щоб не брати участь у голосуванні».

Про це заявив лідер фракції «УДАР» Віталій Кличко під час он-лайн прес-конференції.

 

Янукович: «Коли горить хата, допомагають усім миром... Я перший роблю внесок зараз. Подаю приклад».

Президент України Віктор Янукович дав гроші мешканці смт Макарів на Київщині, житло якої постраждало від пожежі.

 

Зайцева: "Зовнішнє незалежне оцінювання у 2013 році розпочинаємо 3 червня тестом із хімії. Ми свідомо робимо саме так, щоб ті, хто братиме участь у найбільш масових тестах, а другий тест 5-6 червня з української мови і літератури, уже якось прийшли до тями після випускних вечорів і організаційно підготувалися до того, що буде".

Про це повідомила директор Українського оцінювання якості освіти Ірина Зайцева на прес-конференції у Києві.

 

Окунська: «Мені стало відомо, що партія «Батьківщина» планує висунути Сергія Власенка кандидатом на виборах депутатів в одному з так званих «проблемних» округів. Хочу заявити про свій намір балотуватися по тому ж округу і перемогти Власенка на виборах».

Екс-дружина захисника Тимошенко Сергія Власенка Наталія Окунська має намір балотуватися в народні депутати на майбутніх довиборах у «проблемних» округах, якщо «Батьківщина» висуне в одному з них кандидатуру її колишнього чоловіка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-