Кримінальну справу стосовно родича опозиціонера Кожем'якіна закрито - постанова суду

Укрінформ
Владислава Ярцева і Андрія Сидорчука звільнено від кримінальної відповідальності, а порушену справу щодо них закрито.

Суд звільнив родича опозиційного депутата Андрія Кожем'якіна екс-заступника голови Солом'янської РДА, колишнього депутата Київради Владислава Ярцева і начальника виробничого відділу КП "Залізничне" Солом'янскої районної в місті Києві ради Андрія Сидорчука від кримінальної відповідальності. Порушену справу щодо них закрито.

Про це йдеться у постанові Печерського районного суду Києва, текст якої є у розпорядженні УКРІНФОРМу.

"Звільнити Ярцева Владислава Миколайовича, 04.05.1973 року народження, Сидорчука Андрія Юрійовича. 28.11.1982 року народження, від кримінальної відповідальності за ч.2 ст.190, ч.1 ст.364 КК України, а порушену справу відносно них закрити", - йдеться у документі.

Крім того, скасовано запобіжний захід Ярцеву і Сидорчуку у вигляді підписки про невиїзд. Скасовано також арешт на майно Ярцева і Сидорчука, який накладався відповідними постановами слідчих прокуратури Києва.

Рішення Печерського районного суду датовано 14 лютого 2013 року.

Нагадаємо, 18 лютого 2011 р. заступника голови Солом'янської РДА, депутата Київради Владислава Ярцева (який також є родичем нардепа від "Батьківщини" Андрія Кожем'якіна) було затримано за звинуваченням в отриманні хабара.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-