Резиденція Діда Мороза відкрилася на Київщині

Укрінформ
Неподалік столиці у місті Буча відкрилася резиденція Діда Мороза, куди надходить пошта з новорічними побажаннями не лише від дітлахів, а й їхніх батьків

Неподалік столиці у місті Буча відкрилася резиденція Діда Мороза, куди надходить пошта з новорічними побажаннями не лише від дітлахів, а й їхніх батьків.

На сьогодні сюди надійшло вже понад три тисячі листів, повідомили кореспонденту УКРІНФОРМу ініціатори новації в «Укрпошті».

«Трапляється, що до нас приходить лише згорнутий папірець із позначкою - «Діду Морозу». Є поштарі, які, побачивши такі листи, купують подарунки для дітей і передають їх Дідусеві, щоб той привітав малюків. Цього року ми вирішили, щоб Дід Мороз оселився в цих лісах. І в цьому ми йому активно допомагаємо», - розповіла генеральний директор відомства Оксана Плотнікова.

За її словами, декотрі з маленьких українців самі дарують дідусю подарунки - то може бути зроблена власноруч іграшка або малюнок.

В очікуванні Нового року і Різдва господар резиденції, яка працюватиме до 19 січня, оголосив конкурс на найкращий лист. На переможців чекає запрошення в гості.

 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-