Бюджет. Інший погляд

Бюджет. Інший погляд

Укрінформ
25 жовтня о 12.00 відбулося засідання "круглого столу" на тему: "Бюджет зростання чи занепаду - погляд Коаліції позапарламентських сил". (Зала 2)

Організатор: Коаліція позапарламентських партій та громадських організацій України.

Учасники: Микола Габер - голова Патріотичної партії України; Людмила Супрун - голова Народно-демократичної партії; Дмитро Бровкін - керівник Департаменту у зв'язках із громадськістю Політичної партії місцевого самоврядування; Михайло Костинський - голова ГО "Координаційний центр патріотичних сил Руси-України"; Кость Бондаренко - політолог; Олександр Шамота - Соціал-демократична партія; Анатолій Раханський - народний депутат України  I-IV скликань, голова ГО «Всеукраїнська Рада Старійшин»; Олександр Білошицький - голова Політичної партії «Рідний дім»; Ольга Катан - голова ВГО "Жінки XXI століття"; Сергій Польовик - «Всеукраїнська партія духовності України», заступник голови партії; Олександр Лучанінов - голова ГО «Служба економічної безпеки»; Тетяна Ватан - член Ради ГО «Собор болгар України»; Ігор Половніков - президент Української Технологічної Академії.

Підсумкові матеріали:

Коаліція позапарламентських партій пропонує призупинити фінансування політичних партій з бюджету

Коаліція позапарламентських партій та громадських організацій України пропонує кошти на фінансування політичних партій спрямувати на інвалідів та ветеранів АТО.

Про це під час круглого столу на тему: "Бюджет зростання чи занепаду - погляд Коаліції позапарламентських сил" в Укрінформі заявила голова Народно-демократичної партії Людмила Супрун.

"Політичні партії, які собі передбачили із бюджету півмільярда на фінансування на цьому етапі повинні від такого фінансування відмовитися. По-перше, негативно сприймає країна фінансування політичних партій з бюджету в умовах кризи і, за опитуваннями, 90% громадян сприймають це з великим незадоволенням. Тому від нашої Коаліції є пропозиція подати для підписання і подання у Верховну Раду проект Закону "Про внесення змін до деяких законів України" за яким зупиняються до 1 січня 2018 року статті закону про політичні партії, якими запроваджено щорічне фінансування діяльності політичних партій із державного бюджету", - сказала Супрун.

Вона зазначила, що кошти для фінансування партій пропонується спрямувати для протезування, лікування і реабілітацію учасників АТО.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-