Підсумки Конференції сторін Рамкової конвенції ООН з питань зміни клімату СОР 21

Підсумки Конференції сторін Рамкової конвенції ООН з питань зміни клімату СОР 21

Укрінформ
17 грудня о 12.00 відбулося засідання "круглого столу" за підсумками Конференції сторін Рамкової конвенції ООН з питань зміни клімату СОР 21.  (Зала 2)

Відео з прес-конференції:

Фотографії з заходу

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Організатори: Укрінформ,  Міністерство екології та природних ресурсів України.

Учасники: Ганна Вронська, заступник Міністра екології та природних ресурсів з питань євроінтеграції; Сільвен Ріголле, аташе з питань університетського і наукового співробітництва Посольства Франції в Україні; Ірина Жданова, генеральний директор ГО «Фонд «Відкрита політика», учасниця 42 сесії Міжурядової групи експертів IPCC, канд. істор. наук; Олександр Дячук, старший науковий співробітник Інституту економіки та прогнозування НАН України; Юрій Солобай,  науковий співробітник Інституту проблем виховання НАПН України, експерт ГО «Фонд «Відкрита політика»; Наталія Усенко, головний спеціаліст відділу кліматичної стратегії Департаменту кліматичної політики Міністерства екології та природних ресурсів з питань євроінтеграції; Наталія Гозак, менеджер проекту «Форум Східних країн з кліматичних змін» в Україні Всесвітнього Фонду Природи (WWF); Інна Індутна, голова Української молодіжної кліматичної асоціації; Світлана Краковська, с.н.с. Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС та НАН України, член Міжурядової групи експертів IPCC, канд. фіз.-мат. наук; Кирило Томляк, радник голови Держенергоефективності; Михайло Чиженко, експерт зі  зміни клімату; Святослав Куруленко, голова Комітету Громадської ради при Міністерстві екології та природних ресурсів з питань євроінтеграції РКЗК ООН та Кіотського протоколу; Ірина Ставчук, експерт зі зміни клімату.

Коротко. З 30 листопада по 11 грудня в Парижі проходив 21 Конференція сторін Рамкової конвенції ООН з питань зміни клімату СОР 21. Метою якої було досягнення довгострокових домовленостей задля боротьби з глобальними змінами клімату.

Підсумкові матеріали:

Франція готова поділитись досвідом з Україною щодо екологічного розвитку

Франція готова сприяти екологічному розвитку України та із задоволенням поділиться набутим досвідом при створенні робочих "зелених" місць.

Про це заявив аташе з питань університетського і наукового співробітництва Посольства Франції в Україні Сільвен Ріголле на прес-конференції в Укрінформі.

"Україна має великий потенціал  в напрямку екологічного розвитку. Франція із задоволенням поділиться своїм досвідом в створенні робочих "зелених" місць та передасть свої екологічні знання", - сказав Ріголле.

Він додав, що договір, який був укладений в Парижі, дасть можливість зменшити ризик конкуренції та конфліктів між різними державами за рахунок того, що існує боротьба за невідновлювані природні ресурси.

Нагадаємо, що з 30 листопада по 11 грудня в Парижі проходила 21 Конференція сторін Рамкової конвенції ООН з питань зміни клімату СОР 21. Метою її було досягнення довгострокових домовленостей задля боротьби з глобальними змінами клімату.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-