На Харківщині через обстріли РФ за добу загинули троє людей, є поранені

На Харківщині через обстріли РФ за добу загинули троє людей, є поранені

Укрінформ
На Харківщині за минулу добу через ворожі обстріли загинули троє людей, є поранені.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

За його словами, артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали 30 населених пунктів Харківщини: Петропавлівка, Степова Новоселівка, Берестове та інші. Авіаційних обстрілів зазнали н.п. Глибоке, Лукʼянці, Огірцеве, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Веселе, Вільча, Липці, Слобожанське, Сосновий Бір, Українське.

Синєгубов зазначив, що о 23:40 у с. Липці Харківського району внаслідок обстрілу дістали поранення 53-річна жінка та 38-річний чоловік, а внаслідок серії масованих обстрілів м Вовчанськ з різного виду озброєння дістали поранення 52-річний та 42-річний чоловіки, 60-річна жінка, «ще один поранений та двоє загиблих — чоловік та жінка». У місті пошкоджені десятки приватних будинків.

А в с. Черкаські Тишки Харківського району внаслідок артобстрілу загинув 55-річний чоловік, пошкоджено приватні будинки.

Також під обстрілами перебувало с. Одноробівка Богодухівський району, де зафіксовано пошкодження чотирьох будинків та автівки.

У с. Андріївка Ізюмського району у полі трактор наїхав на невідомий вибуховий пристрій. Постраждалих немає.

Ударів по м. Харкову упродовж доби не зафіксовано.

Читайте також: Зеленський: Додаємо сил на харківські напрямки, забезпечуємо захист позицій

За минулу добу, додав Синєгубов, українські війська на Куп’янському напрямку відбили 13 атак, зокрема у районах н.п. Синьківка, Берестове Харківської області. На Слобожанському напрямку відбили 9 атак, зокрема у районах населених пунктів Красне, Мороховець, Олійникове, Гатище та інших.

Своєю чергою начальник ГУ НП у Харківській області Володимир Тимошко повідомив, що 10 травня об 11:15 внаслідок артилерійського обстрілу російськими військовими травмовано двох поліцейських. З мінно-вибуховими травмами їх госпіталізували.

За його словами, на момент поранення поліцейські виконували службові обов’язки.

Окрім того, уточнив Тимошко, на Харківщині 10 травня постраждали й четверо цивільних громадян, у тому числі 11-річна дитина.

Як повідомляв Укрінформ, росіяни вчора масовано обстрілювали прикордонні громади Харківщини, внаслідок чого щонайменше п'ятеро людей дістали поранення і двоє - загинули.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-