До осені запрацюють ще кілька десятків рекрутингових центрів - Міноборони

До осені запрацюють ще кілька десятків рекрутингових центрів - Міноборони

Ексклюзив
Укрінформ
За півтора місяця в країні відкрили кілька десятків рекрутингових центрів Міноборони, до кінця літа запрацюють іще кілька десятків в усіх регіонах.

Про це в коментарі Укрінформу повідомив уповноважений представник Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

«Рекрутингові центри до Сил оборони - це, безперечно, правильна стратегія, і вона вже показує результат. Цей концепт ми почали реалізовувати у Львові 12 лютого цього року. Півтора місяця тривав пілотний проєкт, який ми відшліфовували, і далі ці центри з'являлися в інших регіонах. Наразі маємо 20 таких рекрутингових центрів МО. Переважна більшість центрів відкрилися протягом останнього місяця», - сказав він.

За його словами, планується відкриття таких центрів у Чернігові, Чернівцях, Тернополі, Івано-Франківську, Хмельницькому та Одесі при ЦНАПах.

«До кінця літа відкриється ще кілька десятків центрів по всій Україні», - додав Бежевець.

Він зазначив, що там переважно працюють жінки, тобто рекрутерки.

«Насамперед, це інформаційно-консультативна співпраця спеціально для того, аби показати людям, як можна долучитися до армії і, що важливо, дати людині можливість вибору», - зазначив представник МОУ.

Читайте також: Юрист роз’яснив особливості проходження ВЛК під час мобілізації

Наразі до центрів рекрутингу звернулося понад 2600 людей, чотири сотні рекрутів перебувають на тому чи іншому етапі оформлення до лав Сил Оборони, додав він.

Як повідомляв Укрінформ, днями рекрутингові центри Міноборони запрацювали на Закарпатті в ЦНАПах міст Ужгорода та Мукачева.

Фото: Наталія Калмикова / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-