«Білі янголи» евакуювали з небезпечних районів Донеччини ще вісьмох людей

«Білі янголи» евакуювали з небезпечних районів Донеччини ще вісьмох людей

Відео
Укрінформ
На Донеччині екіпаж поліцейських «Білі янголи» евакуював шістьох жителів Красногорівки та ще двох осіб - із прифронтового села Костянтинівка.

Про це у Телеграмі повідомила поліція Донецької області, передає Укрінформ.

«З охопленої боями Красногорівки «Білі янголи» щодня евакуюють людей… Цього разу поліцейські врятували 6 людей, двох собак і кота Більчика, що не чує. Найстаршій евакуйованій - 87 років. Ще двох жителів забрали з села Костянтинівка, що на лінії фронту», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що попри жорстокий штурм Красногорівки російськими військами, рятувальні рейси тривають, і група «Білі янголи» без зупинки курсує під вогнем, щоб забрати всіх мешканців, які просять про допомогу. Щодня в Красногорівці є загиблі або поранені, яких також вивозять «Білі янголи». Зараз місті лишаються близько 1000 людей.

Читайте також: «Білі янголи» доставили продукти у селище Желанне на Донеччині, де залишилися 100 мешканців

Як повідомлялося, російські загарбники з грудня 2023 року посилили обстріли населених пунктів Донеччини, тому було вирішено продовжити обов’язкову евакуацію населення.

На території Донецької області наразі залишаються близько 514 тис. мешканців. Від початку повномасштабного вторгнення РФ у безпечні регіони з Донеччини евакуйовано 1 млн 355 тис. людей, з них понад 164 тис. дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-