На Миколаївщині росіяни атакували прибережну частину FPV-дронами та «Ланцет», є влучання

На Миколаївщині росіяни атакували прибережну частину FPV-дронами та «Ланцет», є влучання

Укрінформ
У вівторок, 23 квітня, вдень російські війська здійснили атаку на Миколаївській район за допомогою дронів-камікадзе типу FPV та «Ланцет», пошкоджено автомобільну техніку промислового підприємства, цивільні автомобілі та катер.

Про це у Фейсбуці повідомляє Миколаївська обласна державна адміністрація, передає Укрінформ.

Учора о 14:20 та 16:20 23 квітня ворог спрямував дрони-камікадзе типу FPV та «Ланцет» по прибережній частині Миколаївського району. Внаслідок чого пошкоджено автомобільну техніку промислового підприємства, цивільні автомобілі та катер.

Також у селі Дмитрівка Куцурубської громади, внаслідок одного із ударів пошкоджено приватний будинок.

Крім того, о 15:54, 16:11, 21:20, 22:09 23 квітня та сьогодні вночі, 24 квітня, о 01:23 ворог здійснив артилерійський обстріл акваторії Очаківської громади.

Читайте також: Росіяни за добу обстріляли 24 населені пункти Херсонщини, є загиблий та поранені

Також учора, 23 квітня, близько 20:05, 20:36 та 22:45 ворог завдавав артилерійських обстрілів по Очакову Очаківської громади. Внаслідок чого пошкоджено пʼять приватних будинків.

Уночі, 24 квітня, о 00:30 під ворожими артилерійськими обстрілами знову перебувала Куцурубська громада. Посраждалих немає.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 23 квітня силами та засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено чотири безпілотні літальні апарати типу Shahed 131/136. В Очакові внаслідок падіння збитого безпілотника Shahed поранений чоловік.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-