З Очеретиного «Білі янголи» за тиждень евакуювали 10 осіб, серед них 101-річна жінка

З Очеретиного «Білі янголи» за тиждень евакуювали 10 осіб, серед них 101-річна жінка

Відео
Укрінформ
З обстрілюваного селища Очеретине Донецької області «Білі янголи» за тиждень евакуювали 10 людей, серед яких 101-річна жінка та двоє поранених чоловіків.

Про це повідомила поліція Донецької області, передає Укрінформ.

Відео: Нацполіція

«З Очеретиного, що на передовій, «Білі янголи» за тиждень евакуювали 10 людей. Серед врятованих – двоє поранених та 101-річна жінка. Поліцейські спільно з працівниками ДСНС намагаються вивезти з пекла якомога більше людей», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці зазначили, що окупанти безперервно атакують Очеретине, і після чергового бомбардування осколкові поранення отримали двоє чоловіків – 21 та 68 років. На допомогу цим постраждалим і прибули «Білі янголи», які надали людям першу медичну допомогу та відвезли їх у лікарню.

Також з-під вогню поліцейські та рятувальники евакуювали 66-річного чоловіка та його 101-річну матір. Через постійні обстріли ця родина мешкала у підвалі та нарешті погодилася виїхати до безпечного місця, уточнили в поліції.

Читайте також: В Ірландії активісти придбали автівки для медичної евакуації у прифронтових зонах України

По допомогу щодо евакуації можна звернутися до групи «Білі янголи» Авдіївського напрямку за телефоном 066-56-19-102.

Як повідомлялося, у Донецькій області російські загарбники з грудня 2023 року посилили обстріли населених пунктів, тому вирішено продовжити обов’язкову евакуацію населення.

На території Донеччини наразі залишаються близько 514 тисяч жителів. Від початку повномасштабного вторгнення РФ у безпечні регіони з Донецької області евакуйовано понад 1 мільйон 355 тисяч осіб, із них понад 164 тисячі дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-