На Рівненщині затримали двох нападників на прикордонний наряд

На Рівненщині затримали двох нападників на прикордонний наряд

Фото
Укрінформ
У Рівненській області поблизу населеного пункту Зарічне затримали двох правопорушників, які заблокували дорогу прикордонникам під час виконання завдань, а один з них вдарив прикордонника в обличчя.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба України

“Цієї ночі неподалік н.п. Зарічне прикордонному наряду, який під час виконання завдань рухався службовим автомобілем, перегородив дорогу інший транспортний засіб”, - ідеться у повідомленні.

Підійшовши до автомобіля для з’ясування причин блокування дороги, прикордонники виявили двох чоловіків, які перебували в неадекватному стані. Надати для перевірки документи та провести огляд автомобіля чоловіки відмовились і почали нецензурно висловлюватися та агресивно поводитися. Без жодних пояснень один із них завдав удару в обличчя прикордоннику.

На місце події наряд викликав співробітників поліції.

Обох правопорушників затримали. За злісну непокору законній вимозі прикордонників на них склали протоколи про вчинення адміністративного правопорушення.

Також до Національної поліції направили повідомлення про кримінальні правопорушення за ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінальному коексу України.

Читайте також: У прикордонній службі відреагували на скандал з пресофіцеркою ДПСУ

Прикордонник з травмами звернувся до медичного закладу.

Як повідомляв Укрінформ, у квітні оперативники Чопського прикордонного загону спільно зі співробітниками Управління по боротьбі з наркообігом Нацполіції викрили діяльність злочинної групи, яка збувала в межах Закарпатської області наркотичні засоби іноземного походження.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-