У Запоріжжі запрацював молодіжний центр за сприяння ПРООН

У Запоріжжі запрацював молодіжний центр за сприяння ПРООН

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі за сприяння та співфінансування Програми розвитку ООН (UNDP) почав працювати молодіжний центр People.ua, який релокований із Мелітополя.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Запорізької ОВА Іван Федоров, передає Укрінформ. 

“Разом із нашими партнерами – Програмою розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery  Розширення можливостей громад в Україні» та завдяки ГО People.ua реалізували амбітний проєкт для всієї молоді Запорізької області”, - поінформував Федоров.

У молодіжному центрі зазначили, що проєкт спрямований на створення інноваційного освітньо-комунікаційного простору, де молодь з окупованих територій матиме можливість розвивати свої лідерські здібності, отримувати та покращувати сучасні навички та компетенції й активно долучатися до суспільної діяльності. 

Читайте також: У Бердичеві за підтримки ПРООН ремонтують чотири ліцеї

“Країна без молоді – це країна без майбутнього. Об’єднуємо молодих людей регіону навколо спільних інтересів – спілкування, культури, навчання – заради розвитку рідної України”, - наголосив начальник ОВА.

У Запоріжжі відкрився молодіжний центр People.ua за сприяння ПРООН / Фото: Телеграм Івана Федорова

Як повідомляв Укрінформ, за словами керівника об’єднаного пресцентру ОК “Південь” Наталії Гуменюк, на тимчасово окупованих територіях Херсонщини і Запоріжжя росіяни роблять акцент на мілітаризації молоді та дітей

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-