На Рівненщині у селі Степангород мешканці самі облаштували нове пожежне депо

На Рівненщині у селі Степангород мешканці самі облаштували нове пожежне депо

Відео
Укрінформ
На Рівненщині у селі Степангород місцеві мешканці облаштували нове пожежне депо, загалом на це витратили близько 550 тисяч гривень.

Про це у Телеграмі повідомив голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш, передає Укрінформ.

«У Степангороді його називають Антонович. Дмитро Мельник – місцевий підприємець, він вирішив допомогти владі ТГ й своїм односельцям, тож взявся облаштувати нове пожежне депо. Односельці його підтримали. Загалом на це витратили близько 550 тисяч гривень, це бокс на два спецавтомобілі», - написав Карауш.

Підкреслюється, що пожежники для цього села у Володимирецькій громаді були вкрай потрібні. Це пов'язано насамперед із логістикою. До найближчої рятувальної команди – майже 30 кілометрів, а дорога – погана. Відповідно, це збільшує час доїзду, тож і вогонь встигає завдати більшої шкоди.

Читайте також: На Рівненщині військовим передали гранатомети, вилучені у «бурштинової мафії»

Карауш розповів, що ДСНС передала пожежне авто. Першочергово команда обслуговуватиме Степангород, Хиночі та Радижеве. За потреби їх залучатимуть і на інші села.

Як повідомляв Укрінформ, рятувальники ДСНС отримали від іноземних партнерів дві піротехнічні машини важкого типу для перевезення вибухонебезпечних предметів та напівпричіп-платформу.

Фото: скриншот відео

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-