На Дніпропетровщині через обстріл без газу залишилися 1,9 тисячі споживачів та комунальні об'єкти

На Дніпропетровщині через обстріл без газу залишилися 1,9 тисячі споживачів та комунальні об'єкти

Укрінформ
На Дніпропетровщині через пошкодження газопроводу внаслідок ворожого обстрілу без газу залишилися 1,9 тис. споживачів та шість комунально-побутових об’єктів.

Як передає Укрінформ, про це повідомила 5 квітня пресслужба Міністерства енергетики.

Зазначається, що у Дніпропетровській області з технологічних причин минулої доби знеструмлювалися 16 222 абоненти; на ранок залишаються без світла 968 точок обліку. Через бойові дії вимикалися 10 175 клієнтів - усіх заживлено.

Минулої доби через ворожі обстріли селища в Нікопольському районі було пошкоджено газопровід. Без газопостачання залишилися майже 1,9 тис. споживачів та 6 комунально-побутових об’єктів.

На Донеччині через бойові дії знеструмлювалися 3614 абонентів в одному з населених пунктів. Ремонтні бригади заживили 2330 абонентів у 3 н.п. Залишаються без світла 82 н.п. (46,2 тис. точок обліку).

У Закарпатській області в одному з населених пунктів через зсув ґрунту пошкоджено газопровід. Припинено газопостачання 26 абонентів приватного сектору та один комунально-побутовий об’єкт.

У Запорізькій області через ворожі обстріли знеструмлено 76 абонентів у 4 населених пунктах. Загалом через бойові дії залишаються без напруги 3,8 тис. точок обліку у 54 н.п.

На Кіровоградщині з технологічних причин відключалися 5 повітряних ліній, усіх споживачів заживлено.

Читайте також: На Харківщині запровадили аварійні відключення електрики: без світла - пів мільйона абонентів

У Сумській області внаслідок ворожих обстрілів відключено 3 повітряні лінії, без світла залишилися 443 абоненти у 7 н.п. Через технологічне порушення відключено 288 абонентів. Також через технологічне порушення короткостроково вимикалась повітряна лінія на місцевій ТЕЦ.

Загалом на Сумщині знеструмлено 9358 споживачів у 91 н.п.

На Харкіщини енергетики минулої доби енергетики заживили 253 споживачів, які відключалися через ворожі обстріли. Загалом через бойові дії без напруги залишаються 15,3 тис. споживачів. Минулої доби у м. Харків після ворожого обстрілу з метою безпеки відключено газ у житловому будинку (27 споживачів).

У м. Херсон без світла залишаються 2890 абонентів. Унаслідок нових обстрілів в області знеструмлено 541 абонент у 3 н.п. Загалом на Херсонщині відключено 26,5 тис. абонентів.

У Чернігівській області через бойові дії відключено 1285 абонентів у 22 населених пунктах.

Як повідомлялось, за інформацією Міненерго, у Харківській області знеструмлено 550 тис. абонентів, із них близько 330 тис. - у Харкові. Вранці 5 квітня через брак потужностей у Харкові зупинялося метро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-