ППО, безпека, гумдопомога: мер Одеси зустрівся з парламентською делегацією Франції

ППО, безпека, гумдопомога: мер Одеси зустрівся з парламентською делегацією Франції

Фото
Укрінформ
Міський голова Одеси Геннадій Труханов зустрівся з парламентською делегацією Французької Республіки на чолі з головою Національних зборів Франції пані Яель Брон-Піве.

Сторони обговорили питання забезпечення життєдіяльності міста та заходи щодо підвищення безпеки. Про це повідомила у Телеграмі Одеська міська рада, передає Укрінформ.

«Одеський міський голова Геннадій Труханов зустрівся з парламентською делегацією Французької Республіки на чолі з головою Національних зборів Франції пані Яель Брон-Піве», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, мер Одеси подякував французькому народу за гуманітарну допомогу і всебічну підтримку та наголосив на потребі сучасних засобів ППО для міста та інших безпекових заходів.

«Ми ведемо не рівну війну і перемагаємо завдяки патріотизму наших людей. Наш супротив буде ще більш ефективним, якщо наше прагнення перемоги буде підкріплено достатньою кількістю сучасної зброї. Крім того, постійні повітряні загрози виснажують мирних одеситів і морально, і фізично. Ми також потребуємо сучасні засоби протиповітряної оборони», - зазначив Труханов.

Мер Одеси зустрівся з парламентською делегацією Франції / Фото: t.me/Одеса. Офіційно

Як зауважила Брон-Піве, сьогодні Одеса серед тих українських міст, які найбільш потерпають від ворожих атак. Але водночас Одеса стала одним із символів українського спротиву.

Читайте також: Командувач ВМС зустрівся з главою Нацзборів Франції - говорили про потреби українського флоту

Вона підкреслила, що перебування делегації - це також нагода привітати зусилля та стійкість, які демонструють одесити.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Брон-Піве також ознайомилась з функціонуванням «зернового коридору».

Фото: Одеса. Офіційно / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-