У Харкові постраждалих від авіаудару РФ дітей виписали з лікарні

У Харкові постраждалих від авіаудару РФ дітей виписали з лікарні

Укрінформ
У Харкові постраждалих від авіаудару РФ дітей виписали з лікарні після надання медичної допомоги.

Про це повідомив в ефірі телемарафону “Єдині новини” начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає кореспондент Укрінформу.

Загалом до медичних закладів доправили 13 людей, зокрема чотирьох дітей.

“Наймолодшому хлопчику лише 3 місяці, одній дівчині майже 2 роки, ще одній дівчинці 9, а найстарший з них - підліток 13 років. Діти з травмами середнього ступеня, їм надали допомогу в лікарні та вже виписали”, - повідомив Синєгубов.

Читайте також: У Миколаєві внаслідок удару РФ виникла пожежа на промисловому підприємстві

За його словами, жінки віком від 21 до 92 років дістали легкі травми та середнього ступеня тяжкості. Із них п'ять отримали меддопомогу на місці без госпіталізації.

Чоловіки віком 55 та 60 років перебувають у лікарні в стані середньої тяжкості.

Встановлена особа загиблого, чоловіку було 59 років.

“Це новий тип боєприпасу, якого Харківщина до цього моменту не знала. Ми вже розуміємо, що він приблизно здолав відстань від моменту пуску до влучання 70-80 кілометрів. Снаряд за своєю руйнівною силою не порівнюється з С-300, однак руйнування досить серйозні”, - прокоментував начальник ОВА російський удар.

Атака на Харків / Фото: В'ячеслав Мадієвський, Укрінформ

Як повідомлялося, близько 27 березня близько 16 години в Харкові пролунали вибухи - росіяни завдали удару по Шевченківському району. Частково зруйновані два будинки, пошкоджені ще щонайменше 14, лікарня, навчальний заклад. Загинув чоловік, який перебував на вулиці, дістали поранення 19 людей, серед яких четверо - діти.

Читайте також: Ворог скинув на Купʼянськ авіабомбу ФАБ-500

За даними поліції та прокуратури, росіяни застосували два УМПБ Д-30 (уніфікований міжвидовий плануючий боєприпас, калібр 30 см). Ймовірно, їх випустили з літака.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-