Атака дронів на Тернопільщині: біля пошкодженого об'єкта інфраструктури перевіряють якість води

Атака дронів на Тернопільщині: біля пошкодженого об'єкта інфраструктури перевіряють якість води

Укрінформ
На Тернопільщині фахівці відібрали зразки води в місцевих криницях та відкритих водоймах поблизу пошкодженого об'єкта інфраструктури після нічної атаки дронів.

Про це повідомляє Тернопільська ОВА, передає Укрінформ.

«Фахівці Держпродспоживслужби та Держекоінспекції здійснили забір води в місцевих криницях та відкритих водоймах. 17 домогосподарств повідомлені про рекомендації щодо обмеження користування водою з криниць для пиття та приготування їжі. Організовується довезення бутильованої води для цих мешканців», - йдеться у повідомленні.

На місці працюють працівники правоохоронних органів. Розслідування здійснюється за статтею 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни).

Читайте також: У річках Харків, Лопань та Уди зменшується концентрація нафтопродуктів

Слідчі встановлюють розміри завданих збитків та масштаби пошкоджень. За попередньою інформацією майно фізичних осіб у пожежі не постраждало.

За висновками обласного центру контролю та профілактики хвороб, при дослідженні взірців атмосферного повітря, відібраних поблизу пошкодженого об'єкта інфраструктури, перевищень гранично допустимих норм вмісту шкідливих речовин не виявлено.

Читайте також: У Харкові після удару РФ по нафтобазі виявили нафтопродукти у питній воді

Як повідомляв Укрінформ, на Тернопільщині через атаку дронів сталася пожежа на об’єкті інфраструктури у Кременецькому районі. До ліквідації пожежі було залучено 19 одиниць спецтехніки, 73 працівників особового складу, тактичний робот і пожежний потяг. Ліквідація залишків пожежі триває. Загиблих та травмованих немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-