Ворог планує заселити ТОТ Запорізької області громадянами з Росії, Казахстану та Білорусі - Федоров

Ворог планує заселити ТОТ Запорізької області громадянами з Росії, Казахстану та Білорусі - Федоров

Укрінформ
Загарбники затвердили нову програму, яка передбачає масове переселення мешканців Росії, Казахстану та Білорусі на тимчасово окуповані території Запорізької області.

Про це в ефірі національного телемарафону «Єдині новини» сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ. 

«Ворог затвердив нову програму, яка називається «Запорізька цілина» і намагається здійснити масове переселення громадян РФ на тимчасово окуповану територію. Наразі вони шукають громадян з різних куточків, навіть Казахстану, Білорусі, аби вони приїжджали на ТОТ», - сказав він.

На думку Федорова, таким чином загарбники хочуть вирішити кілька проблем: погасити спротив, який продовжує існувати, погасити шалений дефіцит кадрів. Адже мешканці не погоджуються співпрацювати, і в окупації сьогодні є дефіцит лікарів та будівельників. 

Раніше повідомлялося, що ворог «націоналізує» пусті квартири і потім заселяє в них приїжджих. Крім того, в окупації триває масова примусова паспортизація. Людям, які відмовляються від російського паспорта погрожують депортацією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-