У Львові встановили національний рекорд - найбільший прапор з підписами військових та дітей

У Львові встановили національний рекорд - найбільший прапор з підписами військових та дітей

Фото
Укрінформ
У центрі Львова з нагоди Дня Соборності України та 105-ї річниці Акту УНР та ЗУНР встановили національний рекорд, розгорнувши 20 метровий прапор з підписами військових та школярів зібраних по всій Україні та на лінії фронту.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Хочу подякувати організаторам за такий рекорд, який виховує в нас і наших дітях дух патріотизму та нашої ідентичності. Зафіксовано рекорд України «Найбільший український прапор із побажаннями від військових та дітей зібраних по всій Україні та лінії фронту». У кількості підписів школярів – 1300 та кількості підписів військових - 148. Офіційно рекорд встановлено», - сказала представниця Книги рекордів України.

У Львові встановили національний рекорд – найбільший прапор з підписами військових та дітей / Фото: Анастасія Смольєнко, Укрінформ

Перформанс «Мій найцінніший прапор», який став національним рекордом, ініціювали дитяча телерадіокомпанія «Кадрики», яку очолює Ірина Климович, та волонтерка Стефанія Хом’як за підтримки Львівської ОВА. Прапор підписали понад 30 бригад ЗСУ і головнокомандувач Валерій Залужний.

Розгорнули прапор учні телестудії «Кадрики» разом із курсантами Львівського ліцею ім. Героїв Крут під супровід військового оркестру Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного. 20-тиметрове жовто-блакитне полотно пронесли від пам’ятника Тарасу Шевченку до Львівського оперного театру. До заходу також долучилися захисники України, представники влади, мешканці та гості міста.

Читайте також: Сунак подарував Раді прапор Сполученого Королівства, підписаний усіма членами уряду Британії

Сьогодні прапор-рекордсмен передадуть у Воєнно-історичний музей Будинку офіцерів у Львові.

Як повідомляв Укрінформ, у селищі Мшанець Львівської області встановили рекорд України з наймасовішого виконання вертепами колядки “Там, во Бахмуті”. Гуртом заспівали 1259 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-