На деокупованій Херсонщині ОВА буде контролювати роботу ВЛК - Прокудін

На деокупованій Херсонщині ОВА буде контролювати роботу ВЛК - Прокудін

Укрінформ
На деокупованій Херсонщині департамент охорони здоров’я обласної військової адміністрації візьме на контроль роботу військово-лікарської комісії.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці у відеозверненні повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін за результатами засідання Ради оборони регіону.

«Майже половина військовозобов’язаних, які проходять військово-лікарську комісію, отримують статус «обмежено придатний». Така статистика викликає певні питання», - наголосив Прокудін.

За його словами, департаменту охорони здоров’я ХОВА доручено взяти на контроль роботу ВЛК, і якщо виникнуть сумніви у правомірності ухвалених рішень - вони перевірятимуться окремо.

Читайте також: СБУ затримала ще п’ятьох організаторів схем ухилення від мобілізації

Прокудін також зазначив, що в області продовжують роботу зі зведення фортифікаційних споруд та опорних пунктів. Аби пришвидшити цей процес залучають спецтехніку з інших регіонів.

Як повідомляв Укрінформ, ЗСУ восени 2022 року визволили правобережну частину Херсонської області, зокрема місто Херсон. Частина області, розташована на лівому березі Дніпра, тимчасово захоплена російськими військами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-