Негода на Одещині: уночі впала 100-метрова труба котельні, зі снігу витягли пів тисячі авто

Негода на Одещині: уночі впала 100-метрова труба котельні, зі снігу витягли пів тисячі авто

Відео
Укрінформ
Уночі 27 листопада внаслідок сильних поривів вітру в Одесі впала труба котельні на вулиці Паустовського.

Про це в Телеграмі повідомила Одеська міськрада, передає Укрінформ.

«Внаслідок сильного вітру на одній з наших районних котелень великої потужності сталася аварія - впала труба заввишки більше 100 метрів», - йдеться в повідомленні.

На місці відразу розгорнули штаб з ліквідації наслідків та приступили до відновлювальних робіт.

Вранці 27 листопада мерія повідомила, що в місті працюють всі районні великі котельні, які вчора були відключені через перепади напруги електроенергії, окрім котельної на вул. Паустовського, де вночі впала труба.

Читайте також: На Миколаївщині витягли зі снігових заметів автобус із дітьми та шість «швидких»

Як у Фейсбуці повідомило Управління ДСНС Одеської області, із снігових заметів у регіоні рятувальники звільнили 519 автомобілів.

«Із заметів звільнено 519 автівок, з них 15 автобусів і 12 карет швидкої допомоги», - йдеться в повідомленні.

Із проїжджої частини доріг прибрано 41 дерево. Для ліквідації наслідків негоди від ДСНС залучено 181 одиницю техніки та 678 рятувальників.

Зазначається, що від ДСНС в Одеській області працює 55 «пунктів незламності», у які від початку негоди звернулось 65 осіб.

«Загалом врятовано 1636 людей, з яких 104 дитини», - додали рятувальники.

В Одеській області внаслідок негоди без електропостачання залишаються 147 895 клієнтів у 340 населених пунктах, повідомили в Фейсбуці ДТЕК Одеські електромережі.

«Станом на 9:00 сьогодні, 27 листопада, без світла залишаються 147 895 родин у 340 населених пунктах Одещини. Щоб відновити електропостачання, наші спеціалісти вже ремонтують 218 повітряних ліній та 2 733 високовольтні і трансформаторні підстанції», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за минулу добу фахівці відремонтували 102 лінії та 822 підстанції, повернули світло для 48 511 родин у 129 населених пунктах області.

Як повідомляв Укрінформ, Станом на 07:00 до райвідділів поліції Одеської області надійшло 71 повідомлення про ДТП, з яких 9 повідомлень з інформацією про потерпілих. Загиблих та госпіталізованих немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-