Ворог минулої доби випустив по Херсонщині 28 керованих авіабомб

Ворог минулої доби випустив по Херсонщині 28 керованих авіабомб

Оновлено
Укрінформ
Упродовж доби зафіксували 28 прильотів керованих авіаційних бомб по населених пунктах Херсонщини. Влучання були у Бериславському та Херсонському районах.

Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"За минулу добу противник здійснив 63 обстріли, випустивши 301 снаряд з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 16 снарядів. Зафіксовано 28 прильотів КАБ по населених пунктах Херсонщини. Влучання були у Бериславському та Херсонському районах", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, приміщення навчального закладу у Бериславі. Через російську агресію п'ятеро людей зазнали поранень.

 Очільниця пресцентру оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону “Єдині новини” заявила, що ворог скинув 32 керовані авіабомби на Херсонську область за добу.

“Ворог намагається продовжувати тиск з повітря і цієї ночі активно використовував тактичну авіацію, продовжуючи скидати керовані авіабомби. За добу ми нарахували таких 32. Вони приходилися на населені пункти правого берега вздовж води. Потерпали Берислав, Кам’янка, Козацьке, Веселе і руйнувалася цивільна інфраструктура, приватний сектор був під ударом”, - сказала вона.

За словами Гуменюк, унаслідок авіаційних ударів є постраждалі, але точна інформація ще не невідома, немає і даних про загиблих.

Читайте також: На Херсонщині з-під обстрілів евакуювали 90 дітей

Як повідомляв Укрінформ, ворог обстрілював Херсон, у місті лунали потужні вибухи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-