Росіяни видають повістки усім чоловікам у захопленому Старобільському районі– Луганська ОВА

Росіяни видають повістки усім чоловікам у захопленому Старобільському районі– Луганська ОВА

Укрінформ
У тимчасово захоплених населених пунктах Старобільського району Луганської області росіяни видають повістки усім чоловікам від 18 до 60 років, незважаючи на стан здоров’я.

Про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

“Зокрема, у Верхній Покровці їх отримав майже кожен чоловік віком від 18 до 60 років, незважаючи на стан здоров’я. Кажуть, що тільки для проходження медогляду, однак за бажанням можуть направити на фронт. Але чи запитуватимуть про те бажання?” - зауважили в ОВА.

Загарбницькі війська продовжують кидати у бій щойно мобілізованих військовослужбовців без попередньої бойової підготовки.

За інформацією ОВА, до тренувального табору поблизу Білолуцька з території РФ нещодавно прибуло близько 110 мобілізованих військових.

"Їм видали екіпірування та поінформували, що включать до складу штурмових підрозділів та вже найближчим часом відправлять до району виконання бойових завдань на лінії зіткнення", - зазначили в ОВА.

За словами начальника Луганської обласної адміністрації Артема Лисогора, українські військові готові до нападів росіян по всій лінії фронту, якими б масованими вони не були. Ворог не полишає спроб знайти слабке місце в українській обороні. Вчора наступав поблизу Надії, але бажаного знов не досяг.

Читайте також: На Луганщині колаборантам почали роздавати повістки - ОВА

Як зазначив очільник ОВА, авіаційного удару загарбники завдали по Білогорівці. Це ж село, разом із Невським, потрапило під вогонь загарбницької артилерії. Ризикують життям поліцейські, котрі щоразу, як приїжджають з гуманітарною допомогою, вмовляють місцевих рятуватися. У Невському на евакуацію погодилася літня жінка.

Як повідомляв Укрінформ, у населених пунктах Луганщини, що лежать поруч із лінією фронту, склалася критична ситуація з наданням медичної допомоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-