Війська РФ за добу 28 разів обстріляли Херсонщину, є поранений

Війська РФ за добу 28 разів обстріляли Херсонщину, є поранений

Фото
Укрінформ
Російські війська за минулу добу 28 разів обстріляли Херсонську область, випустивши по ній загалом 181 снаряд з мінометів, артилерії, реактивних систем залпового вогню "Град", авіації і безплотників.

Як передає Укрінформ, про це очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін повідомив у Телеграмі.

Зокрема, по Херсону росіяни випустили 35 снарядів.

Ворог поцілив у житлові квартали населених пунктів області, об'єкт критичної інфраструктури Бериславського району; у складські приміщення та територію гаражного кооперативу міста Херсона.

Війська РФ за добу 28 разів обстріляли Херсонщину / Фото: Поліція Херсонської області

Читайте також: Загарбники вночі обстріляли з артилерії Нікополь та Марганецьку громаду

Через російську агресію одна людина дістала поранення.

Як повідомила поліція Херсонської області. в Херсоні сталася пожежа на заводі, пошкоджений гуманітарний склад, горіли приватні будинки.

«У Дніпровському районі внаслідок обстрілу сталася пожежа на території заводу, вогонь ліквідували. У місті пошкоджено комерційну будівлю, гуманітарний склад, на фасадах багатоквартирних будинків дірки від влучання снарядів, квартири без вікон, у приватних будинках після обстрілів виникали пожежі, у людей вигоріло майно та документи», - йдеться у повідомленні.

Під ворожим обстрілом був центр міста, район Нафтогавані та мікрорайон «Корабел».

Зазначається, що російська армія продовжує атакувати цивільні об'єкти Бериславського та Херсонського районів, намагаючись знищити критично важливу інфраструктуру. По мирних населених пунктах війська РФ били з авіації, реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів та БПЛА.

Також у поліції повідомили, що російські військові здійснили авіаудар по с. Новоберислав, внаслідок вибухів пошкоджені щонайменше 20 житлових будинків, деякі приміщення не підлягають відновленню.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині ворог обстріляв Одрадокамʼянку Тягинської громади, є поранений.

Фото: Поліція Херсонської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-