У Чернігові «Таврія» зіткнулася з маршруткою – двоє загиблих

У Чернігові «Таврія» зіткнулася з маршруткою – двоє загиблих

Фото
Укрінформ
У Чернігові сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинуло двоє людей. Поліція встановлює обставини смертельної ДТП.

Про це повідомляє в Телеграмі поліція Чернігівської області, передає Укрінформ.

“74-річний водій автомобіля "ЗАЗ Таврія", рухаючись по вулиці Любецькій, виїхав на смугу зустрічного руху. Там автівка зіткнулася з маршрутним автобусом. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій легковика загинув на місці, а його тяжко травмована пасажирка була доставлена до лікарні, де невдовзі також померла”, - йдеться в повідомленні.

Кількість постраждалих пасажирів автобуса встановлюється.

За даними поліції, повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло близько 10:55. На місце події прибув екіпаж патрульної поліції та слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту поліції області.

За фактом автопригоди поліція відкрила провадження за частиною 3 статті 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб).

Читайте також: На Прикарпатті сталася ДТП за участю автобусів: один загиблий, ще 14 травмованих

Триває досудове розслідування.

Як повідомляв Укрінформ, винуватця смертельної ДТП у Чернігівській області, внаслідок якої загинуло 14 людей, засудили до дев'яти років позбавлення волі.

Фото: Поліція Чернігівської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-