На Луганщині загарбники будуть перераховувати пенсії тільки власникам паспортів росії - ОВА

На Луганщині загарбники будуть перераховувати пенсії тільки власникам паспортів росії - ОВА

Укрінформ
На перерахунок пенсій від загарбників на тимчасово захоплених територіях Луганської області можуть претендувати тільки власники паспортів росії.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомила в Телеграмі.

«Продовжується примусова паспортизація жителів Луганщини. Так, із 1 березня право на звернення за перерахунком пенсії для районів міста Луганська та регіону мають виключно громадяни рф, які мають позначку в паспорті громадянина про реєстрацію за місцем проживання станом на 30 вересня, або евакуювалися вглиб рф і мають відповідну відмітку», – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що у 2023 році вирішено продовжити скандальні медичні огляди дітей російськими лікарями. Для цього виділено майже 1,5 млрд руб. на огляд щонайменше 220 тис. дітей.

Читайте також: Хлань розповів, як загарбники на Херсонщині примушують людей оформлювати паспорти рф

«Загалом цього року з рф планується направити 35 медичних бригад із лікарями-фахівцями. Після рекомендацій щодо подальшого лікування дітей спрямовують на «довгострокове оздоровлення», після чого їх розшукують батьки», – інформують в ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, загарбники погрожують жителям окупованих районів Херсонщині виселенням, якщо ті не отримають російський паспорт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-