ЗСУ контролюють ситуацію в Київській області, існує невелика напруга в районі Ірпеня

ЗСУ контролюють ситуацію в Київській області, існує невелика напруга в районі Ірпеня

Відео
Укрінформ
Українські збройні сили контролюють Київщину і працюють над унеможливленням ведення артилерійського вогню супротивником.

Про це під час брифінгу в UkraineMediaCentre Kyiv повідомив заступник начальника штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ Олександр Грузевич, передає Укрінформ.

«Ситуація в Києві та навколо Києва стабільна, контрольована повністю нашими збройними силами. Є невелика напруга в районі Ірпеня: ситуація напружена, але повністю нами контрольована. На сьогодні на броварському та бориспільському напрямках противник зупинив свої наміри здійснення переміщень, до активних дій не готовий. Це засвідчують і радіоперехоплення, і наші дані розвідки. На напрямку Ірпеня противник намагається відновити наступ і повністю захопити Ірпінь. Ці спроби успіху не мають», - йдеться в повідомленні.

За словами бригадного генерала, ЗСУ контролюють величезну кількість області, а Макарів поки в сірій зоні.

«Нами майже повністю взята під контроль величезна територія. Вживається заходів щодо унеможливлення ведення вогню з артилерії по місту та його околицях. На сьогодні завдання майже повністю виконане, за винятком Ірпеня і Лютіжа, де противник наносить вогневі ураження по цих містах. Макарів на сьогодні перебуває у сірій зоні. Він не контрольований ніким. У противника не вистачає запасів, атакує наскоками», - розповів Грузевич.

Як повідомляв Укрінформ, зранку 25-го березня поблизу столиці України ворога відтиснули, знищено 40 російських загарбників, інші втекли в ліс.

З 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-