Жінка, поранена під час обстрілів окупантів, проведе в лікарні три тижні – правозахисник

Жінка, поранена під час обстрілів окупантів, проведе в лікарні три тижні – правозахисник

Укрінформ
Жінка з Мар’їнки, яка була вранці 17 лютого поранена внаслідок обстрілів окупантів, проведе у лікарні близько трьох тижнів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив правозахисник Костянтин Реуцький.

«Валентина Гордєєва, 65-річна мешканка Мар'їнки була поранена сьогодні вранці неподалік свого дому на вулиці Прокоф'єва. Вона чекала автобуса, щоб доїхати на поточне обстеження до лікарні у Красногорівці, але опинилася у іншій лікарні - у Курахово. Де вона, за словами лікарів, проведе близько трьох тижнів», - написав Реуцький.

За його словами, ця жінка отримала уламкове поранення лівої руки, ще один уламок влучив у живіт, але, «на щастя, залишив тільки подряпину».

Реуцький нагадав, що обстріл Мар'їнки почався в четвер близько дев'ятої і тривав близько двох годин, під вогонь потрапили позиції українських військових, але зачепило й житловий масив. На околицях міста впали десятки снарядів.

«Тільки до виходу зі свого будинку Валентина нарахувала 27 вибухів. Учні навіть у сусідній Красногорівці півгодини провели у бомбосховищі. Частину дітей батьки забрали зі школи через загрозу посилення обстрілів. Люди стривожені», - додав правозахисник.

Читайте також: Ситуація на сході України напружена, проте контрольована - командувач ООС

Як повідомляв Укрінформ, на Донеччині під час обстрілу окупантами прифронтового міста Мар'їнка 17 лютого осколкові поранення руки та черевної порожнини отримала місцева пенсіонерка, яка була на автобусній зупинці.

За словами голови Донецької ОДА Павла Кириленка, у регіоні від обстрілів окупантів 17 лютого постраждали міста Мар’їнка і Красногорівка, а також селища Тарамчук, Степне і Солодке

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-