На Львівщині обрали двох голів та чотирьох депутатів тергромад

На Львівщині обрали двох голів та чотирьох депутатів тергромад

Оновлено
Укрінформ
На Львівщині на позачергових виборах у неділю, 31 жовтня, обрали двох голів і чотирьох депутатів громад. Комарнівським міським головою став Ігор Черевичник, а Шегинівським головою ТГ обрали Оксану Павуцьо.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА Зоряна Павлів.

«У місті Комарно переміг Черевичник Ігор, за нього проголосували майже 39% виборців, на другому місці Кеньо Катерина - 28%. У Шегинях за Павуцьо Оксану проголосували 67% виборців, і вона значно випередила свого суперника Парчака Станіслава, який набрав 29%. Це попередні дані, офіційні будуть надані, коли територіальна виборча комісія передасть нам усі протоколи, а ми передамо у ЦВК», - зазначила Павлів.

Читайте також: На виборах міського голови Липовця переміг Віктор БичковТВК

Також у неділю 31 жовтня відбулися вибори чотирьох депутатів у територіальних громадах області. Відтак, за словами посадовиці, в Новокалинівській міськраді по першому округу перемогла Валентина Самардак (37%), а по п’ятому - заступник міського голови Нового Калинова Олег Домчак (65%). На виборах до Судововишнянської міської ради перемогу здобув Андрій Івашко (35%), а Розвадівської сільської ради – Андрій Оленич (25%).

Щодо явки виборців, то Павлів зазначає, що на місцевих виборах вона завжди не дуже висока, а оскільки це були проміжні вибори, то в ОДА думали, що явка буде зовсім низькою. Проте в середньому проголосувало близько 40% виборців.

Як повідомляв Укрінформ, 31 жовтня у Львівській області тривають позачергові вибори голів двох територіальних громад і проміжні вибори депутатів в інших трьох територіальних громадах. Позачергові вибори міського голови Комарна відбулися, оскільки попередній мер Іван Рубаха через хворобу подав у відставку через два місяці після обрання. У Шегинівській сільській раді обирали нового голову після смерті попереднього багаторічного голови Ігоря Кривейка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-