На Київщині зіткнулися вантажівка та мікроавтобус із 17 білорусами, є постраждалі

На Київщині зіткнулися вантажівка та мікроавтобус із 17 білорусами, є постраждалі

Фото
Укрінформ
У Київській області, поблизу міста Обухів, трапилася ДТП за участю вантажівки та пасажирського мікроавтобуса, є потерпілі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Патрульна поліція у Телеграмі.

"Автопригода на автодорозі Київ — Знам‘янка. Сьогодні близько 15-ї години, поблизу міста Обухів, трапилась ДТП за участю вантажівки та пасажирського мікроавтобуса. Є потерпілі", - ідеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що можливе ускладнення руху в напрямку Кагарлика.

"Водії, з розумінням поставтесь до тимчасових незручностей, завчасно плануйте свої маршрути враховуючи вказану інформацію", - наголосили у поліції.

Як повідомила поліція Київської області у Фейсбуці, поліцейські Обухівщини встановили, що в ДТП постраждали 6 жителів Республіки Білорусь.

"Як з'ясували правоохоронці, автобус, в якому перебували 17 громадян Республіки Білорусь, рухався в напрямку Києва, та не надав переваги у русі вантажівці, внаслідок чого відбулося зіткнення, під час якого автобус перевернувся. Наразі 6 мандрівників доставлені до Обухівської центральної районної лікарні", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: На Львівщині зіткнулися вантажівка «Урал» та Volkswagen, є загиблі

На місці події працюють працівники Обухівського районного управління поліції та медики. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Як повідомляв Укрінформ, 20 жовтня на трасі Київ-Одеса зіштовхнулися п’ять авто, є загиблі.

Фото: Патрульна поліція Київської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-