Керівник оборонного концерну вимагав $1 мільйон за ділянку в центрі Одеси

Керівник оборонного концерну вимагав $1 мільйон за ділянку в центрі Одеси

Фото
Укрінформ
Військова контррозвідка СБУ затримала керівника регіональної філії одного з оборонних концернів, який за 1 млн доларів обіцяв незаконно передати високоліквідну земельну ділянку в центрі Одеси у власність регіональних бізнес-структур.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє СБУ.

За інформацією Служби безпеки України, керівника філії затримали під час одержання першої частини хабара у розмірі 40 тис. доларів.

“Затриманому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Київським районним судом Одеси стосовно нього обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі 20 млн гривень”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: У столиці посадовці розтратили майна на ₴162 мільйони - поліція оголосила підозру

Як повідомляв Укрінформ, Служба безпеки України викрила корупційну схему, організовану заступником начальника регiонального вiддiлення Фонду державного майна по Київській, Черкаській та Чернігівській областях. Посадовець вимагав хабара за «вирішення питання» щодо надання в оренду майна, яке перебуває у державній власності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-