В Укрзалізниці розказали про перевезення у «червоних» зонах

В Укрзалізниці розказали про перевезення у «червоних» зонах

Укрінформ
В АТ «Укрзалізниця» розказали, як відбуватимуться пасажирські перевезення у червоних зонах згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Як повідомляє Укрінформ, про це йдеться на сайті відомства.

«Чернігівська область: «червона зона» з 00:00 29 березня. Враховуючи інтенсивне сполучення зі столицею (тільки по Ніжинському напрямку 24 рейси на день), яким у тому числі користується медперсонал, вирішено поки що не обмежувати залізничний рух у регіоні. Протягом тижня буде допрацьовано питання безпечного транспортування для мешканців області, контролю наповнюваності потягів та дотримання маскового режиму. На цей час обмеження висадки-посадки не запроваджуються», - йдеться у повідомленні.

На Миколаївщині до 1 квітня включно обмежень висадки-посадки не буде, втім Укрзалізниця разом з МОЗ уважно слідкує за динамікою захворюваності, ситуація може змінитися.

На Львівщині висадка та посадка пасажирів у регіоні не обмежена, як мінімум, до 30 березня включно, залежно від динаміки розвитку епідеміологічної ситуації в регіоні.

У столиці, Київській, Сумській та Одеській областях обмежень висадки-посадки немає.

«Чернівецька, Івано-Франківська, Житомирська та Закарпатська області: обмеження продажу квитків, а також висадку-посадку у цих регіонах подовжено до 06.04 включно. Призначено 8 спеціальних рейсів у закарпатському та буковинському напрямках», - додали у повідомленні.

Зазначається також, що рішенням Державної комісії з ТЕБ та НС Рівненську та Черкаську області не переведено червоних зон, а відтак жодних обмежень залізничного руху там не застосовується.

Читайте також: Степанов пояснив відставання від плану вакцинації майже удвічі

Як повідомляв Укрінформ, згідно з новим поділом, станом на 27 березня у червоній зоні знаходяться Київ і 9 областей: Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Чернігівська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-