Укрзалізниця не продаватиме квитки у «червоні» зони до 19 березня

Укрзалізниця не продаватиме квитки у «червоні» зони до 19 березня

Укрінформ
Обмеження на продаж квитків та висадку і посадку пасажирів АТ "Укрзалізниця", які їдуть до Івано-Франківської, Чернівецької, Житомирської та Закарпатської областей, діятимуть до виходу регіонів із червоних зон, який планується на 19 березня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті УЗ.

"Обмеження продажу квитків, а також висадки та посадки пасажирів, що прямують до Івано-Франківської, Чернівецької, Житомирської та Закарпатської областей, залишаться чинними до 19 березня включно. Обмеження будуть скасовані по факту офіційного виходу регіонів зі статусу червоних зон згідно з рішенням МОЗ", - йдеться у повідомленні.

Укрзалізниця наголошує, що готова до призначення спеціальних рейсів за поданням місцевих облдержадміністрацій для безпечного перевезення людей із дотриманням усіх карантинних вимог, і закликає пасажирів дотримуватись посиленого маскового режиму на борту.

На даний час відкрито продаж на 5 спеціальних рейсів до/з Закарпаття:

358/357 Рахів — Київ: 13, 14 березня (рейси в зворотному напрямку 12, 13 березня відкриті для повернення в регіон у разі критичної необхідності);

13/14 Солотвино — Київ: 13 та 14 березня (рейси у зворотному напрямку 12 та 13 березня);

15/16 Рахів — Харків: 13 березня (рейс у зворотному напрямку 12 березня);

81/82 Ужгород — Київ: 13 та 14 березня (рейси у зворотному напрямку 12 та 13 березня);

45/46 Ужгород — Лисичанськ: 13 та 14 березня (рейси у зворотному напрямку 15 та 16 березня).

Читайте також: МОЗ оновило поділ на карантинні зони: до «помаранчевої» додалася ще одна область

Як повідомлялося, УЗ днями призначила 10 спецрейсів з та до Закарпатської, Івано-Франківської та Чернівецької областей для безпечного вивезення пасажирів, яким критично важливо виїхати з карантинної зони.

Станом на 11 березня у червоній зоні перебувають чотири області: Житомирська, Івано-Франківська, Закарпатська, Чернівецька.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-