У Тернополі запроваджують ІТ-сервіс оповіщення

У Тернополі запроваджують ІТ-сервіс оповіщення

Укрінформ
Новий ефективний канал комунікації допоможе мешканцям Тернополя оперативно отримувати повідомлення про виникнення аварійних ситуацій та ремонти і відключення води, електроенергії тощо.

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

«Через Сіті-бот «Назар» тернополяни зможуть отримати повідомлення про планові та аварійні відключення комунікацій (світло, вода, опалення) за конкретною адресою. Розсилка відбуватиметься через Viber, Telegram та Facebook», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що мешканці Тернополя матимуть можливість дізнатися про заплановані ремонти у їх дворі, а також залишати заявку про аварійну ситуацію у будинку, квартирі.

Міський голова Тернополя Сергій Надал спільно з командою ІТ-сервісу підписав меморандум щодо впровадження цієї системи у Тернополі вже цієї осені.

Читайте також: Київські студенти вивчатимуть smart-технології

Сіті-бот «Назар» - фіналіст національного конкурсу Open Data Challenge 2019, що проводиться за підтримки Державного агентства з питань електронного урядування України, в партнерстві з Фондом Східна Європа, TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні і послугах та 1991 Open Data Incubator.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-