У Береговому можуть розмістити роту Нацгвардії - мер

У Береговому можуть розмістити роту Нацгвардії - мер

Укрінформ
У Береговому наразі не розглядається питання розміщення військової частини, натомість тут розмістять тільки роту Нацгвардії.

Про це заявив мер міста Золтан Бабяк на своїй сторінці в Facebook.

“З офіційним візитом у Берегові 18 жовтня побували представники Національної гвардії України на чолі з її командувачем, генерал-полковником Юрієм Аллеровим. Розглядалася можливість розміщення роти Національної гвардії у місті. Натомість питання розміщення військової частини на території міста наразі не розглядається”, - заявив мер Берегового.

За його словами, Національна гвардія, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ, у разі  розміщення свого підрозділу допомагатиме правоохоронним органам, передусім Національній поліції, виконувати завдання із забезпечення та охорони правопорядку в Берегівському районі.

Читайте також: Бригада ЗСУ у Берегові нікому не загрожує — Клімкін

Як повідомляв Укрінформ, 9 лютого відбулося засідання Берегівської міської ради, де обговорювали розміщення на території колишньої військової частини окремого батальйону 128-ї Закарпатської гірсько-піхотної бригади, яка нині базується в Мукачеві, Ужгороді та Виноградові. Раніше в Береговому був розташований 315-й гвардійський механізований ордена Богдана Хмельницького полк. У 2003 році військову частину розформували, а майно передали на баланс міської ради. Більшість будівель нині знаходиться в аварійному стані. Крім того, частина землі була продана приватним власникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-