Рух поїздів на перегоні Іванівка – Веселий Кут відновили повністю - УЗ

Рух поїздів на перегоні Іванівка – Веселий Кут відновили повністю - УЗ

Укрінформ
Залізничники повністю відновили рух поїздів в обох напрямках на перегоні Іванівка – Веселий Кут дільниці Подільськ – Роздільна регіональної філії "Одеська залізниця", де 3 липня стався схід 14 вантажних вагонів.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Укрзалізниця".

"О 1:30 5 липня по непарній колії перегону було укладено нову рейко-шпальну решітку силами працівників колійних машинних станцій Цвіткове, Усатове та Вапнярка. О 2:32 непарну колію перегону відкрито для руху поїздів", - йдеться у повідомленні.

4 липня з 7:00 було відкрито парну колію перегону для пропуску поїздів із роботою двостороннього автоблокування для забезпечення безпеки пропуску поїздів в обох напрямках, а з 12:54 до 17:00 тривали відновні роботи із періодичним перекриттям руху по обох коліях.

Читайте також: На Одещині зійшли з рейок 14 вантажних вагонів. Десятки потягів змінили маршрути

Як повідомляв Укрінформ, 3 липня 2018 року, о 14:18 на перегоні Іванівка – Веселий Кут в Одеській області сталося сходження 14 вантажних вагонів, унаслідок чого було порушено габарит на обох коліях перегону. Через інцидент рух близько 20 пасажирських поїздів було організовано альтернативними маршрутами, в об’їзд цієї ділянки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-