У Чернігові маршрутка врізалася в стовп через хуліганство пасажира

У Чернігові маршрутка врізалася в стовп через хуліганство пасажира

Фото
Укрінформ
У Чернігові поліція розслідує ДТП з маршруткою, яка, внаслідок хуліганських дій одного з пасажирів, врізалася в електроопору і стала причиною травмування п’ятьох людей.

Про це у Facebook повідомив сектор комунікації ГУНП в Чернігівській області.

"Поліція розслідує обставини ДТП з маршруткою, яка зіткнулася з електроопорою. В результаті автопригоди тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримали п’ятеро пасажирів. Наразі поліція встановлює особу бешкетника, який своїми діями поставив під загрозу життя і здоров’я пасажирів і водія", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ДТП з маршруткою сталося 13 червня на вулиці Шевченка. Під час руху мікроавтобуса один із пасажирів попросив водія зупинитися у невстановленому місці. Коли почув відмову, почав штовхати його. Внаслідок цього водій не впорався з керуванням і наїхав на стовп.

Постраждалих пасажирів з травмами різного ступеня тяжкості медики доправили до лікувальних закладів.

Читайте також: У ДТП на Полтавщині потрапив позашляховик з народним депутатом

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Досудове розслідування триває.

Фото: asn.in.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-