На Миколаївщині вже другий день горять сміттєзвалища

На Миколаївщині вже другий день горять сміттєзвалища

Фото
Укрінформ
На Миколаївщині вже другий день горять несанкціоновані сміттєзвалища біля села Мішково-Погорілове Вітовського району.

Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

«12 червня о 13:40 на пункт зв’язку 16 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області знову надійшло повідомлення про пожежу, що виникла на несанкціонованому сміттєзвалищі за межами с. Мішково-Погорілове Вітовського району. Тепер зайнялось в іншому місці, ніж минулої доби», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Вінниччині гасять пожежу на елеваторі

На місці вогнеборці з’ясували, що горить суха трава та сміття орієнтовно на площі 1 га. Складність гасіння полягає у швидкому розповсюдженні полум’я через наявність вітру. Додатково на місце прибула мобільна група  ГУ ДСНС України. Наразі триває проливка окремих тліючих осередків та здійснюється гасіння із застосуванням шанцевого інструменту.

Варто зазначити, що 11 червня о 20:13 також загорілося несанкціоноване сміттєзвалище за межами с. Мішково-Погорілове Вітовського району - палало сміття на площі 4 га. Завдяки вжитим заходам рятувальників вдалось мінімізувати наслідки та не допустити збільшення площі горіння. О 01:30 пожежу було ліквідовано.

За попередніми даними, її спричинив підпал, вчинений не встановленою особою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-