Одещину накриває снігова заметіль

Одещину накриває снігова заметіль

Фото
Укрінформ
У ніч з 19 на 20 квітня Подільськ (колишній Котовськ) накрило товстим шаром снігу. Прогнозується, що з півдня області заметіль поширюватиметься на північ. Максимальне зниження температури до -3 очікується з 20 на 21 квітня. 

Про це повідомив заступник Начальника гідрометцентру Чорного та Азовського морів Ігор Невировський під час наради Оперативного штабу з питання погіршення погодних умов на території Одещини, яку проводив голова облдержадміністрації Максим Степанов. 

«На півночі області очікується сильний вітер, снігопади, налипання мокрого снігу, хуртовини. На півдні, у південно-західній частині області та приморських районах очікуються дощі, що переходять в змішані опади вище 20 мм за 12 годин. Вітер 15 – 20 метрів на секунду призведе до заморозків із наслідками для сільського господарства. Максимальне зниження температури, до -3 на півночі та до -1 на півдні, очікується з 20 на 21, 22 квітня погодні умови почнуть покращуватись», - уточнив Невировський. 

Заступник начальника Головного управління ДСНС в Одеській області Вадим Шулюк доповів, що приведено у готовність техніку підвищеної прохідності, насосне обладнання та пересувні електростанції і пересувний пункт Управління з надзвичайних ситуацій. 

Фотографії міста показало Регіональне громадське телебачення "СКІФ" в соцмережі Вконтакте:

Фото: телеканал "СКІФ"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-