Стрілянина в Олевську: з керівників місцевої поліції

Стрілянина в Олевську: з керівників місцевої поліції "зняли погони"

Укрінформ
За результатами службового розслідування щодо стрілянини в Олевську до дисциплінарної відповідальності притягнуто 12 працівників поліції Житомирщини.

Про це йшлося на нараді за участю керівництва Нацполіції, повідомляє прес-служба обласної поліції.

"У результаті проведеної перевірки робочою групою з'ясовано передумови виникнення надзвичайної події. Ними стали неналежна організація службової діяльності поліцейських, відсутність контролю керівництва відділення, а також окремих керівників апарату обласної поліції. За результатами службового розслідування, до дисциплінарної відповідальності притягнуто 12 поліцейських", - йдеться у повідомленні.

У поліції повідомили, що, зокрема, начальника відділення поліції та керівника одного з його підрозділів звільнено зі служби, заступника начальника Олевського відділення звільнено з посади. Двох працівників попереджено про неповну посадову відповідність, п'ятьом - оголошено суворі догани. Ще двом керівникам структурних підрозділів обласної поліції оголошено догани.

Як повідомлялося, у ніч проти 16 січня в центрі міста Олевськ на Житомирщині стався збройний напад на місцевих жителів. Невідомі з пістолетами та гвинтівками відкрили вогонь по молодих людях, які стояли поблизу однієї з кав'ярень і паркування, а також кинули у натовп гранату.

Унаслідок інциденту загинуло двоє людей. П'ятьом учасникам конфлікту обрано запобіжний захід: четверо - під вартою, ще один чоловік перебуває під домашнім арештом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-