Донецька митниця торік направила в держбюджет майже 3,5 млрд гривень - ДФС

Донецька митниця торік направила в держбюджет майже 3,5 млрд гривень - ДФС

Укрінформ
У Донецькій області за результатами 2016 року було направлено в бюджет держави майже 3,5 мільярди гривень митних платежів.

Про це у вівторок повідомили в Головному управлінні ДФС в Донецькій області. 

«З початку 2016 року  Донецькою митницею ДФС до Державного бюджету України спрямовано майже 3,5 млрд грн митних платежів. Окремо у  грудні минулого року держскарбниця поповнилась на 266,3 млн гривень», - сказано в повідомленні.

Відзначено, що результатом аналітичної роботи у напрямку контролю чистоти декларування, що проводиться у митниці, стали майже 228 млн грн  додаткових перерахувань до держбюджету, що на 31% або більше ніж на 71 млн грн, перевищує показник 2015 року. Протягом всього звітного руку спостерігалась тенденція зростання  митних надходжень у цьому напрямку.

В управлінні підкреслили, що основними бюджетоформуючими товарами, що імпортуються для виробничих потреб найбільших виробників регіону, залишаються: вугілля кам’яне – майже 1360 млн грн або 39,3% від загальних перерахувань у держбюджет; вогнетривкі матеріали та вироби –  майже 491 млн грн або 14,2%; кокс – майже 288 млн грн або 8,3%; інші метали та вироби з них – майже  248 млн грн або 7,2% і промислове обладнання – майже 225 млн грн або 6,5%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-