На Миколаївщині чиновники хотіли привласнити майже 2 млн грн

На Миколаївщині чиновники хотіли привласнити майже 2 млн грн

Укрінформ
На Миколаївщині викрили службовців, які намагалися викрасти з бюджету понад 1,8 млн грн податку на додану вартість (ПДВ).

Про це повідомили у прес-службі Головного управління ДФС у Миколаївській області.

«Працівниками податкової міліції ГУ ДФС у Миколаївській області виявлено факт ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах службовими особами одного з підприємств регіону. Встановлено, що дані особи, здійснюючи протиправну господарську діяльність, мали намір заволодіти бюджетними грошовими коштами у вигляді отримання відшкодування ПДВ у сумі 1,8 млн. гривень», - йдеться у повідомленні.

За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, що кваліфікується за ч.1 ст.205 Кримінального кодексу України - фіктивне підприємництво, тобто створення або придбання суб'єктів підприємницької діяльності (юридичних осіб) з метою прикриття незаконної діяльності або здійснення видів діяльності, щодо яких є заборона.

Досудове розслідування проводить слідче управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Миколаївській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-