У Ніжині пропонують вдарити по

У Ніжині пропонують вдарити по "апетиту" маршрутників акцією "Я підвезу!"

Укрінформ
У місті Ніжині Чернігівської області автомобілістам пропонують підтримати акцію "Я підвезу!" і таким чином боротися з очікуваним підвищенням вартості проїзду в громадському транспорті.

Про це повідомив місцевий новинний сайт "Нежатин".

"У соціальних мережах з’явилась пропозиція запровадити акцію "Я підвезу" і почати безкоштовно підвозити людей, які стоять на зупинках. Саме збільшення ціни на проїзд в міському транспорті наштовхує городян замислитись над тим, щоб почати допомагати один одному", - йдеться у повідомленні.

Власникам транспортних засобів, за наявності вільних місць у салонах їхніх машин, пропонується безкоштовно підвозити, передусім, літніх людей та жінок із дітьми.

За інформацією місцевих інтернет-видань, у січні цього року Ніжинська міська рада оприлюднила проект рішення "Про встановлення тарифів на послуги міського пасажирського автомобільного транспорту", з прийняттям якого вартість проїзду в Ніжині зросте до 5 грн. У чернігівських і прилуцьких маршрутках вона поки що залишається на рівні 3,5 грн. Про можливе підвищення тарифів говорять, але конкретних пропозицій ще немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-