На Дніпропетровщині стартував набір слідчих та оперів

На Дніпропетровщині стартував набір слідчих та оперів

Відео
Укрінформ
Із 23 січня на Дніпропетровщині оголошено набір поліцейських на вакантні посади слідчих та оперуповноважених.

Про це на брифінгу в Головному управлінні повідомив в.о. начальника ГУНП у Дніпропетровській області Олег Грозь, інформує прес-служба ГУ НП у Дніпропетровській області.

«З сьогоднішнього дня у місті Дніпрі та області розпочинається набір на вакантні посади до підрозділів Головного управління Національної полііції у Дніпропетровській області. Зокрема чекаємо претендентів на 60 посад слідчих та 50 оперуповноважених. Прийом анкет та необхідних документів триватиме з 23 січня по 3 лютого», - повідомив Грозь.

За його словами, на сьогодні загальний некомплект поліцейських по області становить 1700 чоловік. Зокрема по Дніпру не вистачає 193 поліцейських, у Кривому Розі 87, а у Кам’янському 40.

«Процес відбору буде не надто тривалим, але ретельним. Сьогодні за перші чотири години з часу розміщення оголошення на сайті ГУНП у Дніпропетровській області анкети вже заповнили понад 120 чоловік», - додав Грозь.

Як зазначив т.в.о. начальника управління кадрового забезпечення Володимир Лісовик, для забезпечення максимальної прозорості та відкритості при наборі до поліції на кожному із етапів буде вестися аудіо та відеофіксації, присутні працівники внутрішньої безпеки та залучені до роботи комісії представники громадськості

Вся детальна інформація стосовно вимог до кандидатів на службу у поліції розміщена на офіційному сайті ГУНП у Дніпропетровській області. Етапи відбору включають в себе тестування, медичне обстеження, перевірку рівня фізичної підготовки, психологічне тестування, співбесіду з поліцейською комісією та спеціальну перевірку. Планується, що уже з 20 березня відібрані кандидати на посади оперуповноважених розпочнуть навчання на курсах початкової підготовки. Слідчі ж долучаються до цього процесу з 18 квітня. Термін навчання для цих кандидатів триватиме від двох до чотирьох місяців.

У відомстві також повідомили, що у квітні буде оголошено конкурс з набору кінологів, а за місяць, у травні, у поліції Дніпропетровщини чекатимуть претендентів на службу у підрозділі реагування патрульної поліції та молодший склад поліції.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-