В Одесі вночі скоїли потрійне вбивство, підозрюваного затримали

В Одесі вночі скоїли потрійне вбивство, підозрюваного затримали

Укрінформ
У ніч на понеділок патрульні поліцейські Одеси затримали підозрюваного у скоєнні потрійного вбивства в одній з багатоповерхівок на вулиці Паустовського.

"Близько другої години ночі патрульні отримали інформацію про те, що в одній з багатоповерхівок на вулиці Паустовського людина потребує допомоги. Прибулим за названою адресою правоохоронцям заявник сказав: бачив у вічко дверей скривавленого чоловіка, що втікав від когось. При огляді прилеглої до будинку території поліцейські виявили тіло людини з ознаками насильницької смерті, встановили прикмети чоловіка, підозрюваного у скоєнні злочину, й почали розшуки", - зазначили в Патрульній поліції.

Сліди крові, які залишилися на місці події, привели патрульних до підвального приміщення сусіднього будинку - у підвалі виявили ще двоє тіл з ознаками насильницької смерті. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, а прикмети підозрюваного у скоєнні потрійного вбивства передали іншим екіпажам.

Невдовзі патрульні помітили й затримали 41-річного чоловіка, схожого за прикметами, отриманими від заявника. Затриманого передали слідчим Суворовського відділу поліції для проведення допиту та інших першочергових процесуальних дій.

Наразі розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Уже встановлено, що загиблими є 16-річний одесит, його 21-річна сестра та їхній знайомий віком близько 40 років, уточнили в управлінні поліції в Одеській області (https://od.npu.gov.ua/uk/publish/article/361457).

Крім них, за вказаною адресою у напівпідвальному приміщенні проживала мати молодих людей та її співмешканець.

Затриманий зізнався у скоєному злочині. Зі слів правопорушника, конфлікт нібито виник при розпиванні спиртних напоїв. Прийшовши додому, співмешканець жінки побачив, що потерпілі розпивають спиртне. Це його обурило, почалася сварка, в ході якої він схопився за ніж. Першим від рук зловмисника загинув найстарший з постраждалих. Потім удар в шию отримав син співмешканки. Доки зловмисник розправлявся з його сестрою, пораненому юнакові вдалося вискочити на вулицю і покликати на допомогу. Проте до приїзду поліції він не дожив.

Фото: Патрульна поліція Одеси, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-