Stop Putin's War In Ukraine: Одеса приєдналася до протесту

Stop Putin's War In Ukraine: Одеса приєдналася до протесту

Фото
Укрінформ
Близько півсотні одеситів, передусім активістів патріотичних організацій та членів родин заручників терористів "ДНР", провели біля входу до Генконсульства РФ в Одесі акцію "Стоп Путін, стоп війна!", яка є частиною світового флешмобу StopPutinsWarInUkrainе.

Учасники акції тримали в руках державні та червоно-чорні прапори України, а також гасла "Крим - це Україна!" та "Стоп Путін, стоп війна!", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наші вимоги - вивести іноземні збройні формування, військову техніку і найманців з території України під наглядом ОБСЄ, роззброїти незаконні групи і відновити контроль над державним кордоном з боку України, а також звільнити заручників і незаконно утримуваних осіб, що знаходяться під арештом за політично мотивованими і сфабрикованими звинуваченнями", - заявив один із співорганізаторів акції - лідер організації "Правий Сектор" Сергій Стерненко.

Учасники акції протесту також вимагають припинити окупацію Криму і Севастополя, згідно з Резолюцією Генеральної асамблеї ООН від 16 листопада 2016 року.

Серед пікетувальників генконсульства - члени родини Миколи Герасименка, бійця 40-го батальйону "Кривбас", якого уже рік утримують терористи "ДНР".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-