Отруєння в Житомирі: прокуратура відкрила справу

Отруєння в Житомирі: прокуратура відкрила справу

Укрінформ
Прокуратура Житомирської області розпочала кримінальне провадження за фактом отруєння учнів житомирської міської гімназії №23. 

Про це повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області

"У суботу, 21 січня 2017 року, Житомирською місцевою прокуратурою до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про порушення санітарних правил і норм щодо запобігання масовим отруєнням у місцевій гімназії, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 325 КК України. Встановлено, що до Житомирської дитячої обласної та центральної дитячої міської лікарень з 20 по 21 січня 2017 року з попереднім діагнозом  гостре кишкове отруєння госпіталізовано 13 дітей, які є учнями місцевої гуманітарної гімназії", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що усім дітям забезпечено необхідне лікування, стан їхнього здоров’я стабільний. У ході досудового розслідування, яке проводиться Житомирським ВП ГУНП в області, будуть проведені необхідні слідчі дії, встановлено інші обставини. Процесуальне керівництво здійснюється Житомирською місцевою прокуратурою.

Як повідомляв Укрінформ, у Житомирі зафіксували масове харчове отруєння серед школярів. Надзвичайна ситуація сталася напередодні у Житомирській міській гуманітарній гімназії №23 ім. М.Й.Очерета. Станом на ранок 21 січня госпіталізували 13 дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-