Отруєння в Житомирі: гімназію закривають на дезінфекцію

Отруєння в Житомирі: гімназію закривають на дезінфекцію

Укрінформ
Житомирську міську гімназію №23, учні якої потрапили до лікарні через харчове отруєння, вирішили закрити у понеділок, 23 січня, задля проведення повної дезінфекції. Адже серед п'ятнадцяти хворих є й діти, котрі не харчувалися напередодні у шкільній їдальні.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав заступник Житомирського міського голови Матвій Хренов.

"Оперативна ситуація по отруєнню, станом на 13.00. Відповідні служби завершують обстеження школи. Були зафіксовані випадки отруєння і дітей, які не харчувалися в їдальні. Тому разом із спеціалістами Держпродспоживслужби і лабораторного комплексу було прийнято рішення гімназію в понеділок закрити та провести повну дезінфекцію, в свою чергу робітники служби візьмуть проби по всьому закладу", - написав Хренов.

За словами посадовця, загалом до Житомирської міської дитячої лікарні звернулися 15 дітей, четверо відмовились від госпіталізації. Стан усіх дітей наразі є задовільним.

Як повідомляв Укрінформ, у Житомирі зафіксували масове харчове отруєння серед школярів. Надзвичайна ситуація сталася напередодні у Житомирській міській гуманітарній гімназії №23 ім. М. Й. Очерета. Станом на ранок 21 січня госпіталізували 13 дітей. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-